(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-Kondiittori, Petäjälammen Herkku
Go On Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Kuusamossa sijaitseva Petäjälammen Herkku on monipuolinen, herkullisen palvelutarjoaman yritys, joka on toiminut vuodesta 2013. Petäjälammen Herkussa asiakas pääsee nauttimaan uunituoreita leipomotuotteita ja maukasta lounasta kodikkaassa kahvilassa. Kahvilan välittömästä läheisyydestä löytyy lisäksi myymälä, josta löytyy vaikkapa tuliaisia tai lahjaideoita kotiin viemisiksi. Leipomon puolen suussa sulavia tuotteita toimitetaan kauppojen lisäksi myös tilauksesta vaikkapa juhliin. Tutustu yritykseen: https://www.petajalammenherkku.fi/

Etsimme nyt Petäjälammen Herkun leipuritiimiin yhtä, puuttuvaa leipuria kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on 2 vuorotyötä, vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6-19 välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta.

Edellytämme:

- Kokemusta ja koulutusta leipuri-kondiittorin työstä

- Aitoa kiinnostusta sekä leivontaa että asiakaspalvelua kohtaan

- Suomen kielen taitoa

- Hygieniapassia.

Tarjoamme:

- Vakituisen, kokoaikaisen työn osana Petäjälammen tiivistä työyhteisöä

- Kattavan perehdytyksen

- Työn, jossa pääset näyttämään oman ammattitaitosi

- Go Onin tuen työsuhteen ajan sekä rahan arvoiset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: +358400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työhistoriastasi, koulutuksestasi ja nykytilanteestasi. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.