(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Toimeksiantajamme on gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo Lempäälästä. Etsimme heille nyt erityisesti konditoriapuolelle erikoistunutta leipuri-kondiittoria. Työn on tarkoitus alkaa syyskuussa 2018 toimeksiantajayrityksemme muutettua uuteen suurempaan toimitilaan.

Etsimme positiivista ja aikaansaavaa tekijää, jolla on aiempaa kokemusta leipomoalan tehtävistä. Toivomme tekijältä idearikkautta, halua kehittää itseään ja tuoretta näkemystä alaan. Tuntemus gluteenittomasta leivonnasta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työpiste sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä ja työaika sijoittuu klo. 6-21 välille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan 4kk vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.