(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Toimeksiantajamme on gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo Lempäälästä. Etsimme heille nyt erityisesti konditoriapuolelle erikoistunutta leipuri-kondiittoria, jolla olisi valmiuksia myös työnjohdollisiin tehtäviin. Käytännössä työ sisältää leipomisen lisäksi tuotannonsuunnittelua, kommunikointia johdon ja työntekijöiden välillä ja työnjohtamista.

Etsimme positiivista, mutta jämäkkää tekijää, jolla on aiempaa kokemusta leipomo- tai ravintola-alalta, sekä jonkin verran kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Toivomme tekijältä idearikkautta, halua kehittää itseään ja tuoretta näkemystä alaan. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työpiste sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä ja työaika sijoittuu klo. 6-21 välille. Työtä tehdään, joko yhdessä päivävuorossa tai kahdessa vuorossa, 37,5h viikossa. Työssä aloitetaan 4kk vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.