(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori Helsinkiin Pitäjänmäelle (1058)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme Sodexon palvelukseen syksyllä 2018 täysin uudistettuna avautuvaan ravintolamaailmaan Helsingin Pitäjämäkeen

LEIPURI-KONDIITTORIA

Ravintolassa käy päivittäin noin 400 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista ja  kokouskahvituksista. 

Tehtävänäsi on valmistaa pienessä leipomossamme herkullisia, näyttäviä ja korkeatasoisia suolaisia ja makeita leivonnaisia välipalatuotteiksi, kokoustarjoiluun ja kotiin viemisiksi. Lisäksi loihdit ihanat jälkiruoat sekä uunituoreet leivät lounasravintolaamme. Osallistut myös lounaan valmisteluun ja asiakaspalveluun.

Odotamme

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta.

Olet innovatiivinen ja luova, leivonta on intohimosi ja sinulla on aikaisempaa kokemusta leipurin / kondiittorin ja kokin työstä.

Olet ripeä ja yhteistyökykyinen ammattilainen vailla vertaa ja tykkäät työskennellä asiakkaiden nähden.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-15.00 välille, mutta olet tarvittaessa valmis joustamaan työajoissa.   Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkaa elokuun loppupuolella sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Virpi Minkkinen gsm 050 366 2918.

Muuta

Haluaisitko sinä tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, älä epäröi jättää hakemustasi!