(Poistunut julkaisusta)

Leipuri-kondiittori Hämeenlinnaan (1235)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Hämeenlinnassa sijaitsevaan opiskelijaravintolaan ammattitaitoista

LEIPURI-KYLMÄKKÖÄ

Toimipaikka on Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola, jossa vastaamme lounasruuasta, kahvilatoiminnasta sekä kokoustarjoiluista. Lounasasiakkaita käy päivittäin  700-1000. Ravintolassa työskentelee 11 Sodexolaista. 

Tehtävänäsi on valmistaa herkullisia, näyttäviä ja korkeatasoisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, joita tarjoamme asiakkaillemme kahvilassamme, kokoustarjoiluissa ja kotiin viemisiksi. Lisäksi loihdit uunituoreet leivät ravintolaamme ja kahvilaamme. Vastaat kahvilan tuotteistuksesta ja tuotetilauksista. Osallistut päivittäin aktiivisesti myös ravintolan muihin töihin kuten asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäinen työskentelyote
- innovatiivinen ote tuotesuunnitteluun
- hygieniapassi

Arvostamme kaunista kädenjälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esille laitossa.
Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-16.00 välille. Töitä satunnaisesti myös lauantaisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Anu Oksanen p. 050 528 4561, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.