(Poistunut julkaisusta)

Leipuri kondiittori Bakery Vóilaan
Powerpark

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Missä voit ajaa kartingia MM-tasoisella ulkoradalla, kieppua toinen toistaan hurjemmissa huvipuistolaittessa, shoppailla kauppakadulla tai ostoskeskuksessa, maistella suolaisia ja makeita herkkuja, katsella 5D-elokuvia, seikkailla Röllin kotikonnuilla ja lopulta kömpiä nukkumaan vaikka oikeaan puumajaan tai villin lännen vankkuriin? No PowerParkissa tietenkin!!!


Road House on Powerparkin oma, valtatie 19 varrella sijaitseva ostoskeskus. Sieltä löytyy K-Market Härmä, Subway, Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, sisustusliike, vaateliike, oma leipomo sekä sen yhteydessä toimiva palvelulinjasto juusto-, liha- ja kalatiskeineen.

Haemme nyt Bakery Voiláan innostunutta ja idearikasta leipomo-kondiittoria. Leipomossa leivotaan alusta asti mm. leipiä, pullia, kakkuja ja leivoksia, myytäväksi sekä palvelulinjastolla että koko PowerParkin alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Työ on vuorotyötä painottuen kuitenkin aikaisesta aamusta iltapäivän välille. Oletpa sitten leipomoalan opiskelija tai jo leipomoalan kokenut konkari, PowerPark tarjoaa mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja  kasvavassa matkailualan edelläkävijäyrityksessä.

Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä tai alan opiskelua, hygieniapassia, reipasta ja iloista asennetta sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus leipomoalalta katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-toukokuussa ja päättyvät elo-syyskuussa.

Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan matkailun maailmaan. Pääset myös nauttimaan monista hyvistä henkilökuntaeduista, joiden verkosto käsittää myös muita Suomen huvi- ja teemapuistoja. PowerParkissa järjestetään kesän aikana monia erilaisia tapahtumia ja työssäsi pääset toteuttamaan myös niitä. Näin vaihtelevaa ja monipuolista työympäristöä et löydä muualta!


Täytä hakemus jo tänään osoitteessa  www.powerpark.fi/info/rekrytointi ja valmistaudu elämäsi vauhdikkaimpaan kesään! Haku päättyy 29.2.2020.


Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Työhaastattelut pyritään pitämään viikon 10 aikana. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme.