Leipuri kesätyöhön uuteen Fazer Myymäläleipomoon Siilinjärvelle
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua

Leipuri

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 90 Fazer Myymäläleipomossa ympäri Suomen. Nyt etsimme leipuria kesätyöhön S-Market Siilinjärven uuteen Myymäläleipomoon. Tarjolla on määräaikainen työsuhde heinäkuun loppuun saakka osa-aikaiselle (14h/vko) viikonloppuleipurille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja vuorot sijoittuvat noin kello 5-17 välille.

Fazer Myymäläleipomon leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esillelaittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä koko myymäläleipomon tiimin kanssa ja muun tiimin tavoin työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies. 

Kurkkaa linkistä https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ, miltä työ myymäläleipomossa näyttää tai käy kysymässä työstä suoraan myymäläleipomomme leipureilta.

 

Miksi Fazer Myymäläleipomo?

Meillä Fazerilla kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä meillä on mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. 

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta tai elintarvikealan opintoja sekä käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta se ei ole meille edellytys. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamistaan työnsä kautta.

 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 3.6. mennessä. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362736
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siilinjärvi
  • Lisätietoja antaa: rekrytointi@fazer.com