(Poistunut julkaisusta)

Leipuri kesätyöhön Fazerin Myymäläleipomoon, Prisma Kouvola
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Luo kanssamme makuelämyksiä, joilla on merkitys. Haemme sinua 

Leipuri 

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan pian 90 Fazer Myymäläleipomossa ympäri Suomen. 

Haemme nyt leipuria kesätyöhön Prisma Kouvolan Myymäläleipomoon. Tarjolla on määräaikainen työsuhde toukokuulta syyskuun loppuun osa-aikaiselle (21h/vko) leipurille tai alan opiskelijalle kesälomien tuurauksiin. Leipomossamme leivotaan viikon jokaisena päivänä kello 4.30-19.00 välillä. 

Leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esillelaittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä koko myymäläleipomon tiimin kanssa ja muun tiimin tavoin työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies.

Kurkkaa linkistä https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ, miltä työ myymäläleipomossa näyttää tai käy kysymässä työstä suoraan myymäläleipomomme leipureilta.

 

Miksi Fazer Myymäläleipomo?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa leipurin tehtävissä. Työstä vaihtelevaa tekevät päivittäiset asiakaskohtaamiset sekä monipuolinen tuotevalikoima. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös houkuttelevat lisäedut sekä uramahdollisuuksia kasvavassa liiketoiminnassa.

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta tai elintarvikealan opintoja sekä käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta se ei ole meille edellytys. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamistaan työn kautta.

 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 2.4. mennessä. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi!