(Poistunut julkaisusta)

Leipuri Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot?
Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta.
Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin Alppikortteliin ammattitaitoista

LEIPURIA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille.
Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Leipurina tehtäviisi kuuluvat mm.
- leipien ja sämpylöiden leivonta
- makeiden ja suolaisten kahvilatuotteiden valmistus
- kokous- ja edustustuotteiden valmistus
- asiakaspalvelu
- omavalvonta
- keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- useamman vuoden kokemusta monipuolisista leipurin tehtävistä
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä tiimityötaitoja

Toimit työssäsi hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatat ravintola-alan sopimuksia ja säädöksiä huolehtien samalla asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista. 
Huomioit työskentelyssäsi myös toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet.

Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja ja ymmärrät, että asiakaspalvelu on osa työtäsi - viihdyt hyvin asiakkaiden parissa!

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun.
Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen.
Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut.
Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15.00 välille, mutta tarvittaessa olet valmis tekemään joustavasti vuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kati Flink p. 050-300 8242, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.