(Poistunut julkaisusta)

Leipuri, Elosen Konditoria Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Elosen leipomo aloitti toimintansa Mäntässä vuonna 1966. Vuosien varrella Elonen on ollut merkittävässä roolissa konditoriatuotteiden markkinassa, muuttamassa koko leipomoalaa ja sen toimintaa sekä uusien tuote- ja pakkausinnovaatioiden lanseerauksessa ja vakiinnuttamisessa. 50 vuoden aikana paikallisesta pienestä leipomosta on kasvanut kansallinen yritys, joka noin 24 miljoonan liikevaihdolla sijoittuu Suomen viiden suurimman leipomon joukkoon. Tuotanto on nykyisin keskitetty Jämsän leipomoon, mutta myös myymäläleipomoissamme ja muissa toimipisteissä leivotaan tuoreita elämyksiä joka päivä. Lue lisää yrityksestä www.elonen.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Elosen Konditoria Oy:lle LEIPURIA Karisman K-Citymarketin myymäläleipomoon Lahteen.

Työssä valmistat pääasiassa erilaisia leipiä ja sämpylöitä. Leivät valmistetaan jauhoista saakka leipomossa, mikä takaa sen, että tuotteet ovat joka päivä tuoreita. Lisäksi työhön kuuluu muut leipomon päivittäiset tehtävät sekä kahvilan asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta leipomoympäristöstä. Voit olla alan kokeneempi osaaja tai alan opiskelija, työtehtävää voidaan räätälöidä aiemman kokemuksesi mukaan. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi. Kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta ripeää, huolellista ja itsenäistä työotetta.

Työt alkavat syyskuun alussa ja kestävät ainakin marraskuun alkuun asti, mahdollisesti pidempään. Kyseessä on kokoaikainen työ (37,5 h/vko), mutta tilanteesi mukaan tehtävässä on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti. Töitä tehdään kahdessa eri vuorossa, klo 06-18.30 välisellä ajalla.

Jätäthän pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Noora Paananen, noora.paananen@go-on.fi, p. +358 44 709 0226