(Poistunut julkaisusta)

Leipuri asiakkaallemme Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun reipasta ja työhön tarttuvaa

leipuria  , jolla on jo kokemusta leipomotyöstä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa ja työpaikka sijaitsee Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.
Toivomme sinulta leipomoalan koulutusta ja aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Lisäksi tehtävissä tarvitaan reipasta työotetta, näppäryyttä, rutiiniensietokykyä ja hyvää asennetta työntekoon. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, sillä se on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomotyö edellyttää hygieniapassia.
Tehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden valmistusprosessiin osallistuminen tuotannon eri vaiheissa.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Työ on alkuun puolen vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.
Hae tehtävää viimeistään 15.7.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Leipuri


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku