Leipureita
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsimme ammattitaitoisia leipureita asiakasyrityksillemme Turun seudulle. Leipurin työaika on useimmiten vuorotyötä, ja työsuhde alkaa määräaikaisuutena. Ammattitaitoisen leipurin on mahdollista saada vakituinen työpaikka teollisessa leipomossa.

Leipurina työpäivääsi kuuluu ennen kaikkea erilaisten leipomotuotteiden valmistamista ja käsittelyä, joten työnkuvaasi voi sisältyä erilaisia työvaiheita esimerkiksi taikinan valmistamisesta ylöslyöntiin ja paistamiseen. Työtä tehdään sekä käsin että koneavusteisesti.

Työssä vaatimuksena on leipurin koulutus ja mieluusti aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että olet työskentelytavaltasi näppärä ja reipas.

Teollisessa leipomossa työskentely on jonkin verran fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työssä pärjäämiseksi. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomossa työskenneltäessä tarvitaan hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin laadukkaita tuotteita valmistavissa leipomoalan yrityksissä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Leipomossa saat hyvää työkokemusta!

Kiinnostuitko leipurin tehtävästä? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478042
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku