Leipureita
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Oletko valmis hyppäämään makujen maailmaan ja arvostat puhdasta & luonnonmukaista ruokaa? Onko hyvinvointi sinulle määrittävä tekijä omassa arjessasi? Hienoa! Me etsimmekin juuri Sinua, jolla on reipas asenne ja halu lähteä auttamaan asiakasyrityksemme tiimin kasvua.

Haemme asiakkaallemme Kuopioon LEIPURIA. Työt alkavat pikaisesti kesäkuun aikana.

Teollisessa leipomossa työtehtävät ovat monipuolisia ja erilaisia. Työnkuvaasi kuuluu leipomotuotteiden työstämistä. Työ on pitkälti käsityötä, joka vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Odotamme hakijoilta itsenäistä työ-otetta, tiimityötaitoja sekä joustavaa asennetta, sillä työt tehdään alkuun 2-vuorotyössä. Työssä vaaditaan hygieniapassi. Toivomme myös riittävää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme alan koulutuksen ja työkokemuksen alalta. Katsomme myös suureksi eduksi, mikäli olet työskennellyt aiemmin keittiö/kokin tehtävissä. Työt alkavat sovitusti asiakkaamme tarpeen mukaan toukokuun aikana, ja palkkaus perustuu leipomoalan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähde valloittamaan kanssamme markkinoita! Tule osaksi asiakasyrityksemme iloista tiimiä tekemään yhdessä merkityksellistä työtä ja luomaan uutta. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@adecco.fi

Heidi Hämäläinen
040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot