(Poistunut julkaisusta)

Leipureita
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaillemme Turun seudulle ammattitaitoisia ja työhön tarttuvia leipureita määräaikaisiin työsuhteisiin.

Leipurina työpäivääsi kuuluu ennen kaikkea erilaisten leipomotuotteiden valmistamista ja käsittelyä, joten työnkuvaasi voi sisältyä erilaisia työvaiheita esimerkiksi taikinan valmistamisesta paistamiseen. Työtä tehdään sekä käsin että koneavusteisesti.

Työssä vaaditaan leipurin koulutusta ja mieluusti aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on, että olet työskentelytavaltasi näppärä ja reipas.

Työ on jonkin verran fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys työssä pärjäämiseksi. Työaika voi sijoittua eri vuoroihin. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa. Leipomossa työskenneltäessä tarvitaan hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin laadukkaita tuotteita valmistavissa leipomoalan yrityksissä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Leipomossa saat hyvää työkokemusta!

Kiinnostuitko leipurin tehtävästä? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.