(Poistunut julkaisusta)

Leipureita perinneleipomoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Valmistuuko sormissasi herkulliset tuotteet perinneleivontaa kunnioittaen? Nautitko käsillä tekemisestä ja valmiin lopputuloksen näkemisestä? Loistavaa, meillä on sinulle työpaikka kesäksi!

Etsimme nyt LEIPUREITA asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab leipomoon Kauklahteen.

Työssä onnistuminen edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset eri leipomotuotteiden valmistuksen, niiden houkuttelevan ja tyylikkään esille laiton, sekä sinulla on silmää myös herkullisten tuotteiden koristeluun.

Arvostamme reipasta ja itsenäistä otetta työntekoon, organisointikykyä sekä sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ennen kaikkea haluat tarjota herkullisia elämyksiä asiakkaille ja toimia loistavalla asenteella perinneleipomon edustajana.

Tässä tehtävässä pääset kokemaan tuotteiden valmistuksen alusta loppuun saakka, etkä ole vain osana liukuhihnaa. Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa jo 120 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta. Työntekijät ovat todellisia käsityöläisiä ja heidän ammattitaitonsa on korkea. Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi!

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti kesän ajan. Työvuorot voivat olla viikon jokaisena päivänä, mutta saat itse vaikuttaa, mitä vuoroja otat vastaan. Useimmiten työt alkavat jo klo 3-6 välillä aamuyöstä.


Haluatko mukaan mahtavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä