(Poistunut julkaisusta)

Leipureita perinneleipomoon Kauklahteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Valmistuuko sormissasi herkulliset tuotteet perinneleivontaa kunnioittaen?  Meillä on sinulle työpaikka.

Etsimme asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab Kauklahden toimipisteisiin ammattitaitoisia leipureita.


Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset eri leipomotuotteiden valmistuksen, niiden houkuttelevan ja tyylikkään esille laiton, sekä sinulla on silmää myös herkullisten tuotteiden koristeluun.

Arvostamme reipasta otetta työntekoon, organisointikykyä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ruotsin kielen osaamisesta on sinulle etua tehtävän hoitamisessa. Ennen kaikkea haluat tarjota herkullisia elämyksiä asiakkaillemme ja toimia loistavalla asenteella perinneleipomon edustajana. Myymäläleipomo on auki viikon jokaisena päivänä, joten pystythän työskentelemään joustavasti sen aukioloaikoina.

Haemme nyt kahta leipuria, jotka olisivat kiinnostunut työskentelemään osa-aikaisesti: joko arkisin n. 4h/päivä tai viikonloppuisin koko päivän. 

Tässä tehtävässä pääset kokemaan tuotteiden valmistuksen alusta loppuun saakka, etkä ole vain osana liukuhihnaa. Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa yli 110 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan käyttäen imellystä ja hapanjuurta. Työntekijät ovat todellisia käsityöläisiä ja heidän ammattitaitonsa on korkea.


Hae oheisen linkin kautta mukaan mahtavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon!

Työt alkavat viimeistään syyskuussa joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.