Leipureita ja kondiittoreja - Espoo
Leipomo Salonen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu turkulainen perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Yrityksen liikevaihto on noin 20 milj. €. Laadukkaat tuotteemme valmistamme noin 140 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Kupittaalla Turussa ja Citymarket Jumbossa Vantaalla.

Etsimme Leipomo Saloselle useita leipureita ja kondiittoreja vuoden 2021 alussa avattaviin myymäläleipomoihin. Myymäläleipomot sijaitsevat Sellon K-Citymarketissa ja Ison Omenan K-Citymarketissa.
Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Leipomo Salosen kanssa. Etsimme ammattilaisia sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin.
Tehtävässäsi pääset hyödyntämään taitojasi joko leipurin tai kondiittorin tehtävissä. Lisäksi Ison Omenan myymäläleipomossa tehtäviin sisältyy myös asiakaspalvelua. Menestyt varmimmin, kun sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, alalle soveltuva ammattitaito, kokemusta alan työtehtävistä ja pyrit laadukkaaseen työtulokseen työssäsi.
Leipomo Salonen on merkittävä, vakavarainen ja vastuullinen työnantaja, joka panostaa hyvään viestintäkulttuuriin, johtamiseen ja työtyytyväisyyteen. Meillä ehdotuksia kuunnellaan ja onnistumistasi tuetaan, aina vahvasta perehdytyksestä lähtien. Leipomo Salolsella on pitkä kokemus vastaavissa pisteissä toimivista myymäläleipomoista. Työympäristönä sekä Ison Omenan että Sellon K-Citymarketit ovat erinomaisia ja niillä on aktiivinen asiakasvirta.
Kaipaatko lisätietoja? Keskustelemme kanssasi mielellämme! Ole yhteydessä: Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 arkisin klo 10-15 välisenä aikana. Voit myös jättää soittopyynnön.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin 15.12.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat Muistathan kohdistaa hakusi juuri tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja henkilövalinnat tehdään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot