(Poistunut julkaisusta)

Leipureita Fazer Myymäläleipomoon, KCM Kotka
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua

Leipuri

Tuoretta, käsinleivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 80 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Nyt etsimme K-Citymarket Kotkaan kahta leipuria:

- osa-aikaista (14h/vko) vakituiseen viikonlopputyöhön aloittamaan heti sopivan henkilön löydyttyä

sekä

- kesätyöhön kokoaikaista (35h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun puolivälistä elokuun alkuun.

Fazer Myymäläleipomon leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies. 

Kurkkaa linkistä  https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ ,miltä työ myymäläleipomossa näyttää tai käy kysymässä työstä suoraan myymäläleipomomme leipureilta.

 

Miksi Fazer Myymäläleipomo?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja isona yrityksenä meillä on mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.  

 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta tai opintoja sekä käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta ei ole edellytettävää. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamista työn kautta.

 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 5.4.2020 mennessä ja tule osaksi Fazer Leipureiden perhettä!