(Poistunut julkaisusta)

Leipureita Fazer myymäläleipomoihin Tampereen alueelle
Fazer Leipomo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Luo kanssamme makuelämyksiä, joilla on merkitys. Haemme sinua 

Leipuri 

Tuoretta, käsinleivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan pian 90 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. 

Haemme nyt leipureita kesätyöhön Pirkanmaan alueen Myymäläleipomoihin. Tarjolla on eri pituisia määräaikaisuuksia kokoaikaisiin- ja osa-aikaisiin tehtäviin. Leipomoissamme leivotaan viikon jokaisena päivänä n klo 5-19 välillä. 

Leipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies.  

Kurkkaa linkistä miltä työ myymäläleipomossa näyttää https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ tai käy kysymässä työstä suoraan leipurilta, kaikki myymäläleipomot löydät osoitteesta https://www.fazer.fi/ravintolat-ja-leipomot/leipurit/myymalaleipomot/ 

Miksi Fazer Myymäläleipomo?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa leipurin tehtävissä. Työstä vaihtelevaa tekee päivittäiset asiakaskohtaamiset sekä monipuolinen tuotevalikoima. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös houkuttelevat lisäedut ja uramahdollisuuksia kasvavassa liiketoiminnassa. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta leipurin koulutusta tai elintarvikealan opintoja sekä käsinleivonta osaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, mutta ei ole edellytettävää. Etsimämme henkilö omaa lisäksi ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamista työn kautta. 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta 8.3. mennessä. Haastattelut järjestämme 25.3 joten tarkkaile sähköpostiasi heti hakuajan päätyttyä.