Leipomotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Haluaisitko kartuttaa kokemustasi leipomoalan monipuolisissa tehtävissä tai oletko haaveillut työstä leipomossa? Etsimme Turun seudulla sijaitseville eri asiakkaillemme leipomotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kauttamme voit päästä esimerkiksi laskiaispullasesonkiin helmikuussa.

Teollisessa leipomossa työtehtävät ovat monipuolisia ja erilaisia. Työnkuvaasi kuuluu leipomotuotteiden työstämistä linjaston eri pisteillä sekä esimerkiksi pakkaustehtäviä ja avustamista taikinanteossa. Leipomotuotteita valmistetaan pitkälti koneavusteisesti, mutta esimerkiksi koristelussa tarvitaan sorminäppäryyttä. Onkin eduksi, jos sinulla on jo kokemusta elintarvikealalta ja alan koulutus. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on intoa uusien työtehtäviesi omaksumiseen.

Leipomossa työskenneltäessä hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat välttämättömiä, ja lisäksi leipomotyöntekijöiltä odotetaan rutiiniensietokykyä, reipasta otetta työhön ja tiimityöskentelytaitoja. Leipomotyö on fyysistä.

Työ voi olla kokoaikaista, osa-aikaista tai keikkatyötä, ja tarjolla on työvuoroja aamusta iltaan riippuen tehtävänkuvasta ja omasta halukkuudestasi. Koska asiakasyrityksemme sijaitsevat pääosin hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, ei omaa autoa välttämättä tarvitse.

Asiakasyrityksemme ovat alansa tunnettuja toimijoita, joten leipomotyöntekijänä pääset alan ammattilaisten oppiin ja valmistamaan perinteikkäitä tuotteita. Palkkauksessa noudatetaan leipomoalan työehtosopimusta. Työsuhteet ovat määräaikaisuuksia, mutta leipomotyöntekijällä on hyvät mahdollisuudet vakinaistua tehtävään.

Kiinnostuitko leipomoalan tehtävistä? Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi, millaiset vuorot sopivat parhaiten sinulle. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461709
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku