(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun reippaita ja työhön tarttuvia leipomotyöntekijöitä. Määräaikainen työ alkaa lokakuun puolivälissä ja kestää vuoden loppuun asti. Työaika sijoittuu arkeen ja päivävuoroon. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Toivomme hakijoilta hieman elintarvikealan työkokemusta ja koulutusta, mutta reipas asenne työntekoa kohtaan sekä rutiinien sietokyky ovat tärkeimmät tekijät leipomotyöntekijänä menestymiseen. Hygieniapassi, ripeys ja huolellisuus ovat myös olennaisia asioita. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, sillä se on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden valmistusprosessiin osallistuminen tuotannon eri vaiheissa. Näin ollen työpäivääsi voi sisältyä vaikkapa raaka-aineiden punnitusta, pakkaustehtäviä ja linjastotyöskentelyä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa tunnetulla alan toimijalla sekä osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Palkkauksessa noudatetaan leipomotyöntekijöiden työehtosopimusta. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko leipomotyöntekijän tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 18.10.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.