(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä yötyöhön
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Raisioon ahkeria ja osaavia leipomotyöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat arki- ja viikonloppuöille työvuorojen alkaessa noin klo 23-04. Työvuorot ovat kahdeksan tunnin pituisia.

Leipomotyöntekijänä osallistut leivonnaisten valmistusprosessiin mm. linjastolla toimimiseen, tuotteiden pakkaamiseen ja pussitukseen. Eduksi katsomme leipomo-, ravintola- tai elintarvikealan työkokemuksen ja/tai koulutuksen, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Leipomo- ja elintarvikealalla työskentely on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön ja tarvittaessa avustamme sen kustannuksissa.

Palkkauksessa noudatamme leipomoalan TES:iä, joten yötyötunneista maksetaan tuplapalkkaa. Työpaikan ja työaikojen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämättömyys.

Työt alkavat alustavan suunnitelman mukaan marraskuun alussa. Työsuhde solmitaan alkuun puolen vuoden määräaikaiseksi, jonka jälkeen valitut henkilöt pyritään vakinaistamaan asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Jatkohaastattelut asiakkaalla toteutetaan lokakuun alussa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.