(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä sesonkiin Leipomo Salonen Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018Työn kuvaus:
  ”Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossamme Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossamme: Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.”
Etsimme asiakkaallemme

LEIPOMO SALONEN OY:lle  reippaita pakkaajia pääasiassa muutaman tunnin iltavuoroihin. Työ sijoittuu sunnuntaista perjantaihin. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.
Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä iltavuorossa sekä elintarviketuotantoon soveltuvaa kokemus- ja/tai koulutuspohjaa. Koulutus- tai työkokemuspohjaa tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne. Olet luonteeltasi ripeä, reipas, huolellinen ja iloinen. Pystyt toistuvaan sekä ripeätahtiseen työhön. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa ja itsenäistä työotetta. Hygieniapassi ja pursotinpussikokemus katsotaan eduksi.
Tehtäviisi kuuluu elintarviketuotteiden valmistaminen, vastaanottaminen sekä pakkaaminen linjastolla. Tarpeen vaatiessa työhön saattaa kuulua myös muita pakkaamon ja lähettämön tehtäviä.
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa tunnetulla alan toimijalla sekä osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan noin 2-3 kuukautta. Työ alkaa tammikuun alussa.
Hae tehtävää heti, viimeistään 17.12.2018, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Junior HR Consultant Tuomas Almenoksa, puh. 040-6208141, tuomas.almenoksa@adecco.fi tai HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040-6216202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Elintarviketyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Sesonki


Yhteyshenkilö:  Tuomas Almenoksa, 0406208141


Toimipaikka:  Turku