(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä sesongin ajaksi 2019 - 2020
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Turkuun ahkeria ja osaavia leipomotyöntekijöitä sesongin ajaksi.

Leipomotyöntekijänä osallistut leivonnaisten valmistusprosessin eri vaiheisiin. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat leipomoalan erilaiset vaihetyöt kuten esivalmistelu, paisto, koristelu ja pakkaus. Työtehtävät tarkentuvat hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijalta leipomo-, ravintola- tai elintarvikealan työkokemusta ja/tai koulutusta. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Tehdastyö on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työvuoroja tehdään kolmessa ryhmässä ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikavälille 6 - 18, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Töiden aloitus on lokakuun puolessa välissä ja sesonki kestää ainakin tammi-helmikuuhun 2020 saakka. Määräaikaisuuden jälkeen valituille henkilöille saattaa avautua mahdollisuus työllistyä leipomoon pidemmäksi ajaksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.