(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä Leipomo Salonen Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Leipomo Salonen Oy on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka ydinosaamista on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leipomossa valmistuvat sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoima kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistuvat noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin leipomossa Vähäheikkilässä sekä kahdessa myymäläleipomossa Citymarket Kupittaalla Turussa sekä Citymarket Jumbossa Vantaalla.

Etsimme asiakkaallemme Leipomo Salonen Oy:lle leipomotyöntekijöitä Turun alueelle leipomoalan monenlaisiin tehtäviin leipurista pakkaajaan. Salosen leipomot sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot ovat vaihtelevia riippuen työtehtävistä, joten tarjolla on päivävuoroa, iltavuoroa ja yövuoroa.

Toivomme hakijoilta hieman elintarvikealan työkokemusta ja koulutusta, mutta reipas ja toimelias asenne työntekoa kohtaan sekä rutiinien sietokyky ovat tärkeimmät tekijät leipomotyöntekijänä menestymiseen. Joustavuus, ripeys ja huolellisuus ovat myös olennaisia asioita. Hygieniapassi on välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa tunnetulla alan toimijalla sekä osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työpaikalle on mainiot julkiset kulkuyhteydet. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si HR-konsultti Maarit Jollalle sähköpostitse osoitteeseen maarit.jolla@adecco.fi. Lisätietoa tehtävästä saat Maaritilta (puh. 040 657 5527).