(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä Leipomo Rostenille
Leipomo Rosten Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvän makuisen leivän valmistuksessa. Rostenilla on leivottu leipää ja leivonnaisia jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluu myös Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 23 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.

Etsimme leipomoteollisuuden asiakkaallemme Turkuun reippaita ja työhön tarttuvia leipomotyöntekijöitä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa (tarpeen vaatiessa myös iltavuorossa), ja työpaikka sijaitsee Turussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Sinulla on mieluusti leipomoalan koulutus ja aiempaa kokemusta leipomo- tai elintarviketeollisuuden tehtävistä. Tärkeintä on, että sinulla on hygieniapassi hallussasi. Lisäksi tehtävissä tarvitaan reipasta työotetta, näppäryyttä, rutiinien sietokykyä ja hyvää asennetta työntekoon. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, sillä se on jonkin verran fyysistä. Työohjeiden ymmärtämiseksi odotamme hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu leipomotuotteiden valmistusprosessiin osallistuminen tuotannon eri vaiheissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä oman alasi tehtäviin paikallisessa leipomoalan yrityksessä ja TES:in mukaisen palkkauksen. Työ on alkuun kiireisen sesongin mittainen määräaikaisuus, mutta reippaalla ja tehokkaalla työntekijällä on hyvät mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko leipomotyöntekijän tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 11.10.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Lähetä hakemuksesi HR-konsultti Maarit Jollalle sähköpostitse osoitteeseen maarit.jolla@adecco.fi.