(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä kesäksi Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haluaisitko työskennellä ja kartuttaa työkokemustasi elintarvikealalla kesällä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

 

Etsimme nyt usealle eri asiakkaallemme kesätyöntekijöitä leipomoalan työtehtäviin Turun alueelle. Kesätyöt voivat olla keikkatyötä, osa-aikaisia tai kokoaikaisia. Työvuorot ovat vaihtelevia riippuen työtehtävistä. Tarjolla on päivävuoroa, iltavuoroa ja yövuoroa, riippuen työtehtävistä ja omasta halukkuudestasi. Asiakasyrityksemme ovat vakaavaraisia yhtiöitä, joissa on mukavat, osaavat ja reippaat työyhteisöt. Asiakasyrityksemme sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

 

Työtehtävät ovat monipuolisia ja erilaisia. Työtehtäviisi saattavat kuulua esimerkiksi pakkaaminen, keräily, pakkauskoneenhoito tai taikinanteko.

 

Toivomme hakijoiltamme hieman elintarvikealan kokemusta tai koulutusta, mutta nämä eivät ole välttämättömyys, sillä työssä menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio, reipas työasenne sekä ahkeruus. Toivomme hakijoiltamme myös yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä rutiininsietokykyä. Hakijalla tulee olla hygieniapassi. Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 31.5.2019. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi