(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä keikkaluonteiseen työhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme leipomotyöntekijöitä monipuolisiin ja vaihteleviin tuotannon työtehtäviin. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, mutta säännöllisesti lähes viikoittain.
Odotamme sinulta
Odotamme henkilöiltä mielellään alan koulutusta ja aiempaa kokemusta leipomossa tai elintarviketeollisuudessa työskentelystä, ripeyttä ja tunnollisuutta sekä tarvittaessa mahdollisuutta joustaviin työaikoihin. Kokemusta tärkeämpänä pidämme oppimishaluista asennetta ja halua sitoutua tarjottuihin työvuoroihin. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.
Koulutus ja työkokemus
Elintarvike- tai MaRa-alan koulutus on eduksi.
Muut tiedot
Töitä on tarjolla koko- ja osa-aikaisesti, myös viikonloppuvuoroja, jotka sopivat erityisen hyvin alan (elintarvike- tai MaRa) opiskelijoille. Arkisin odotamme käytettävyyttä päivä- ja/tai iltavuoroihin.

Työ alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Hae tehtävään täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla jo on hakemus järjestelmässämme, klikkaa työpaikka kiinnostavaksi hakuprofiilissasi. Liitäthän hakemukseesi CV:n tai kerro muutoin aiemmasta työkokemuksestasi. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.10.2019 mennessä.