(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä Hakafood Oy:lle
Hakafood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Hakafood Oy on Suomessa vuonna 2002 perustettu konditoria ja leipomotuotteiden valmistaja joka toimii merkittävänä alihankkijana Suomen suurimmille leipomotuotteiden myyjille. Hakafood valmistaa tuotteitaan sekä vähittäiskauppa- että HoReCa-sektorille ja on laajennuksien myötä tällä hetkellä alallaan Suomen modernein toimija.

Etsimme kahta leipomotyöntekijää Hakafoodin leipomoon Valkeakoskelle.

Työskentelet pakkauslinjalla ja pakkaustyön ohella valvot, että pakkaukset ovat kunnollisia ja laatuvaatimukset täyttäviä. Osallistut myös muihin leipomontyötehtäviin kuten massan valmistukseen. Tarkempi toimenkuva määräytyy kokemuksen ja osaamisesi perusteella.

Emme edellytä sinulta varsinaista leipomoalan koulutusta, mutta aiempi kokemus leipomon työtehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta asennetta, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtä tehdään arkipäivisin klo 6-22.00 välillä. Työskentelet energisessä ja työhön sitoutuneessa tiimissä. Työn kesto on aluksi 6 kk, jonka jälkeen on vahva mahdollisuus vakinaistua asiakkaan palvelukseen.

Hakafood Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattilaisten työyhteisö, jolta saat kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi. Tehtävässä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi.

Mikäli tämä tehtävä soveltuu sinulle ja haluat olla osa ammattilaisten työyhteisöä. Laitatahan hakemuksen heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 20.10.2019). Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208.