(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijöitä - Fazer Leipomot Oy
Fazer Leipomot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: mahdollistaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Tänään se kiteytyy lupaukseemme: Northern Magic. Made Real. Tämän päivän Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita, maidottomia tuotteita, mukaan otettavaa ruokaa ja juomia sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa yhdeksässä maassa ja vientiä noin 40 maahan.

Menestyksemme takana vaikuttavat edelleen Karl Fazerin arvot, luovuus ja ennakkoluulottomuus. Ne näkyvät tuotteiden ja palvelun parhaassa laadussa, rakastetuissa brändeissä, ihmisten osaamisessa ja vastuullisessa tavassa toimia. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 1,6 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee yli 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin. Lue lisää yrityksestä www.fazer.fi.

Etsimme asiakkaallemme Fazer Leipomoille Vantaalle reippaita leipomotyöntekijöitä talvisesonkiin. Työt alkavat joulukuun aikana ja työsuhde on alkuun noin 2-3 kk kestävä määräaikaisuus. On mahdollista, että työt jatkuvat kevääseen saakka muiden sesonkituotteiden valmistuksessa.

Fazer Leipomoiden tuotantolaitos sijaitsee Vantaan Vaaralassa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa arkisin, mutta kiireisimpään aikaan töitä voi olla myös kolmessa vuorossa. Työajat ovat klo 6-22 välillä ja yövuoro on klo 22-06. Töitä tehdään yhteensä 40h/vko.

Leipomotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotantolinjaston eri tehtävät. Tuotanto on hyvin automatisoitua, joten työ pitää sisällään tuotannon valvomista eri työpisteissä. Työhön kuuluu myös pakkaustehtäviä.

Eduksi on aikaisempi kokemus elintarvikealalta tai alan koulutus. Yhtä lailla eduksi on, jos olet kerännyt kokemusta muun alan tuotantotöistä. Voit kuitenkin olla myös vasta-alkaja alalla. Pääasia on, että olet motivoitunut, innostunut oppimaan uutta ja sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Olen ripeäotteinen tekijä etkä pelästy hektistä työtahtia. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hygieniapassi on elintarvikealalla välttämättömyys, mutta mikäli sinulla ei sitä vielä ole ehdit suorittamaan sen ennen töiden aloittamista. Valitulle henkilölle tullaan suorittamaan myös salmonellatesti ennen töiden aloitusta. Huomioithan, että Fazer on savuton työpaikka.

Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän. Pääset osallistumaan arvostetun brändin tuotantoon ja luomaan maukkaita makuelämyksiä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Voit vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen mia.kettunen@adecco.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 848 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.