Leipomotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haluatko oppia tippaleipien salat ja hankkia arvokasta työkokemusta perinteikkäästä, kotimaisesta leipomosta?

Haemme Vehmersalmelle leipomoalan asiakasyrityksellemme ripeitä ja omatoimisia tippaleipien paistajia/pakkaajia. 

Jos olet positiivisella asenteella varustettu ja pidät työnteosta ja erityisesti ajoittain hektisestä työstä, olet etsimämme henkilö. Asenne ratkaisee, mutta elintarvikealan- tai ravintola-alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan voimassa olevaa hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle töitä ainakin maaliskuun loppuun saakka sekä mahdollisuutta oppia uutta työyhteisössä, jossa on monipuolista leipomoalan osaamista ja mennään aina laatu edellä.

Työt alkavat sopimuksen tammikuussa - haethan pikaisesti, haastattelemme heti potentiaaliset hakijat.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547648
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Leppävirta