Leipomotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Oletko töitä vailla, etsitkö töitä kenties opintojen tai toisen työn ohelle? Oletko asenteeltasi reipas ja motivoitunut?

Etsimme keikkailevia työntekijöitä avuksi leipomotyöntekijän tehtäviin Lappeenrantaan. Työtehtävät ovat tuotantoa avustavia tehtäviä ja laadunvalvontaa erilaisilla tuotantolinjoilla. Työ on 3-vuorotyötä (klo 6-14, 14-22 ja 22-06) ja työtunteja on tarjolla arviolta 0-24 h / viikko. Tarjoamme sinulle joustavia työaikoja ja mahdollisuutta itse vaikuttaa minä päivinä haluat ottaa työtä vastaan.

Työssä vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa. Sorminäppäryydestä ja tuotantotyökokemuksesta on hyötyä näissä tehtävissä. Työntekijän tulee toimittaa salmonellatodistus ja hygieniapassi tulee suorittaa kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisestä työpäivästä. Lisäksi tuotantotiloissa liikkuessa tulee työntekijälle olla nauhattomat turvakengät, joissa on umpinainen kantapää. Tarvittaessa avustamme turvakenkien hankinnassa. Oma auto tai muu kulkuneuvo on hyvä olla käytössä, sillä julkisilla ei pääse kulkemaan työvuoroihin sopivina aikoina.

Tähän työpaikkaan voit hakea täyttämällä työhakemuksen osoitteessa www.eezy.fi tai jättää hakemuksen oheisen linkin kautta:

http://smile2.likeit.fi/apply/198817549

Jos sinulla on jo työhakemusprofiili Eezyllä niin merkitse kiinnostuksesi tähän tiettyyn työpaikkaan. Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa Kateriina Mutkala, puh. 040 307 5603 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostilla lappeenranta.vmp@eezy.fi. 

Lisätietoa tehtävästä:

Kateriina Mutkala

kateriina.mutkala@eezy.fi

040-3075603

Rosa Thomander

rosa.thomander@eezy.fi

040-3075602


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491297
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta