Leipomotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Etsimme Leipomotyöntekijöitä asiakkaallemme Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Etsimämme tekijät ovat ahkeria ja toimeen tarttuvia. Halu oppia ja tehdä työtä ohjeiden mukaan ovat tärkeä osa työhön perehtymistä.

Työpäivät sisältävät monipuolisia tehtäviä leipomossa. Työskentely aloitetaan linjastotehtävistä, mutta hyville tekijöille on mahdollisuus päästä etenemään myös muihin tehtäviin.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä tehtävään perehdytetään. Tärkeää on hyvä asenne ja halu tehdä töitä hyvässä porukassa.

Työvuorot ovat aluksi maanantaista perjantaihin sekä sunnuntaisin klo 15-23. Myöhemmin pääset tekemään myös yövuoroja, joista saat TES mukaiset hyvät yölisät.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475890
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa