(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme asiakkaallemme

Leipomotyöntekijää Lahteen

Työtehtävät sijoittuvat laatikon- ja pellinpesulinjastolle. Hyvä fyysinen kunto ja hygieniapassi ovat vaatimuksena työskentelylle. Tärkeintä on kyky omaksua asioita nopeasti ja työskennellä ripeästi myös kiireen keskellä. Kokemus elintarvikealalla työskentelystä ja vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. 

Palkkaus on leipomoalan työehtosopimuksen mukainen. Toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä aamuvuoron lisäksi vuoroja voi olla myös iltaisin ja öisin. 

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.