(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Oletko kiinnostunut leipomossa työskentelystä?  Innostutko leivonnaisten valmistamisesta ja haluat tietää mitä kaikkea siihen prosessiin liittyy? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla juuri etsimämme leipomotyöntekijä.

Sinä olet aikatauluissasi joustava ja innostut työnteosta. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ on nopeatempoista, joten siedät hyvin painetta ja pystyt työskentelemään kiireisessäkin ympäristössä. Sinä pidät tarkasti työskentelystä ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Työtehtäviisi tulee kuulumaan leivonnaisten hillottaminen sekä pomadointi. Olet siis tottunut pursotuspussin käyttäjä, ja pystyt tarttumaan heti työhön.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kokin, leipuri-kondiittorin tai kylmäkön opintoja, mutta näiden lisäksi tärkeää on kiinnostus alaa ja tätä työtehtävää kohtaan. Työ on osa-aikainen ja mahdollistaa sinulle myös vapaa-ajan viettoa, mutta tämä voi olla hyvä mahdollisuus saada jalkaa ovenväliin leipomoalalle myös jatkoa ajatellen!

Sinulla tulee olemaan töitä noin 2-4 päivää viikossa, ja työssä tulee olla valmius tehdä 2-vuorotyötä. Työt alkavat heti marraskuun alussa ja kestävät arviolta tammikuun puoleenväliin saakka. 

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja haluaisit saada käsityksen leipomoalasta, niin jätä ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja antaa Amikon Tiitu, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.