(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko sinä aina miettinyt sitä, että minkälaista olisi työskennellä leipomossa? Kiinnostaako sinua nähdä, kuinka leivonnaisia valmistetaan ja mitä kaikkea siihen prosessiin liittyy? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla juuri etsimämme leipomotyöntekijä.

Sinä olet aikatauluissasi joustava ja innostut työnteosta. Sinä pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä. Työn ollessa ajoittain kiireistä, siedät painetta ja pystyt työskentelemään kiireisessä ympäristössä. Sinä pidät tarkasti työskentelystä ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Työtehtävät sinulla tulee olemaan leivonnaisten hillottaminen sekä pomadointi. Sinä olet siis tottunut pursotuspussin käyttäjä, ja pystyt tarttumaan heti työhön.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kokin, leipuri-kondiittorin tai kylmäkön opintoja, mutta näiden lisäksi tärkeää on kiinnostus alaa ja tätä työtehtävää kohtaan. Tämä osa-aikainen työ mahdollistaa sinulle myös vapaa-ajan viettoa, mutta tämä voi olla hyvä mahdollisuus saada jalkaa ovenväliin leipomoalalle myös jatkoa ajatellen!

Tässä on mahdollisuus päästä kerryttämään työkokemusta tai vaikka kasvattaa matkakassaa unelmien matkaa varten! Sinulla tulee olemaan töitä noin 2-4- päivää viikossa, ja työssä tulee olla valmius tehdä 2-vuorotyötä. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät arviolta tammikuun puoleenväliin saakka. 

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja haluaisit saada käsityksen leipomoalasta, niin jätä ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja antaa Amikon Saara, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.