Leipomotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Oletko sinä aina miettinyt sitä, että minkälaista olisi työskennellä leipomossa? Kiinnostaako sinua nähdä, kuinka leivonnaisia valmistetaan ja mitä kaikkea siihen prosessiin liittyy? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla juuri etsimämme leipomotyöntekijä.

Sinä olet aikatauluissasi joustava ja innostut työnteosta. Sinä pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä. Työn ollessa ajoittain kiireistä, siedät painetta ja pystyt työskentelemään kiireisessä ympäristössä. Sinä pidät tarkasti työskentelystä ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Työtehtävät sinulla tulee olemaan leivonnaisten hillottaminen sekä pomadointi. Pursottamisen ollessa vielä vierasta tämän työn kautta se tulee sinulle tutuksi!

Sinulla voi olla taustallasi kokin tai kylmäkön opintoja, mutta innokkaat kotileipurit myös huomio, tämä voi olla hieno mahdollisuus myös sinulle. Tärkeintä on kiinnostus alaa ja tätä työtehtävää kohtaan. Voit siis olla työelämään tutustuva vasta-alkaja, keikkatyöstä kiinnostuva, tai jo kokeneempi ammattilainen. 

Tässä on mahdollisuus päästä kerryttämään työkokemusta tai vaikka kasvattaa matkakassaa unelmien matkaa varten! Sinulla tulee olemaan töitä noin 2-3- päivää viikossa, ja työssä tulee olla valmius tehdä 2-vuorotyötä. Työt alkavat marraskuun alkupuolella ja kestävät arviolta tammikuun puoleenväliin saakka. 

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja haluaisit saada käsityksen leipomoalasta, niin jätä ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja antaa Amikon Saara, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1309692
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola