(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä, Pirjon Pakari Oy, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakkaamme Pirjon Pakari on vuonna 1985 perustettu lähileipomo, jossa leivotaan käsin uunituoretta, hyvää ja perinteikästä leipää puhtaista kotimaisista raaka-aineista. Pirjon Pakarin intohimona on jatkuvasti kehittää tuotteistaan maukkaampia, terveellisempiä ja laadukkaampia, jotta asiakkaille voidaan aina tarjota vain parasta. Pirjon Pakarin lähileipomot sijaitsevat Seinäjoella, Nurmijärvellä, Honkajoella, Ylivieskassa sekä Ylöjärvellä.

Etsimme leipomotyöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen Pirjon Pakari Ylöjärvi Oy:lle.

Leipomotyöntekijöiden työtehtävät painottuvat leipomon linjastolla toimimiseen, tuotteiden pakkaamiseen ja pussitukseen. Katsomme työkokemuksesi tai -koulutuksesi elintarvikealalta eduksesi, mutta voit myös hyvin olla leipomourasi aloittava työntekijä, sillä emme vaadi aikaisempaa kokemusta leipomotyöstä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Pirjon Pakarissa työntekijöiden tyytyväisyydestä pidetään huolta ja ajatellaan, että hyvä työilmapiiri ja motivoitunut henkilökunta luovat myös puitteet parhaalle leivälle. 

Edellytämme hakijalta: 

  • Reipasta, motivoitunutta ja työnteosta innostuvaa asennetta
  • Hygieniapassia
  • Hyvää fyysistä valmiutta seisomatyöhön ja leipomiseen käsin
  • Joustavuutta työaikojen suhteen 
  • Oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi

Työt alkavat arki- ja viikonloppuöinä noin klo 23.30–04.00 välillä ja vuorot kestävät kahdeksan tuntia. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus määrittyy leipomoalan työehtosopimuksen ja mahdollisen aikaisemman työkokemuksen mukaan.

Työt alkavat tehtävään valituilla henkilöillä mahdollisimman pian määräaikaisena, vuoden loppuun asti kestävänä vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Työssä on hyvät mahdollisuudet jatkoon ja työllistymiseen asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.nordic.fi, jossa kerrot työ- ja opiskelutaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilla Anna Virtanen p. 050 355 7799, anna.virtanen@nordic.fi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä meille avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.