(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä-kuljettaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme leipomotyöntekijää leipomotuotteiden pakkaus- ja kuljetustehtäviin. Työt alkavat helmikuussa määräaikaisuutena, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa tehtävässä pitempäänkin. Työpäiväsi alkaa aamuisin kolmen tai kuuden aikoihin, ja työ on kokoaikainen.

Tuotteiden kuljetus ja jakelu sekä pakkaus Turun talousalueella muodostavat rungon työpäivääsi, ja lisäksi työhösi voi sisältyä linjastotyöskentelyä eli leipomotuotteiden valmistusvaiheisiin osallistumista. Onkin suureksi eduksi, jos sinulla on kuljettajan ammattipätevyys ja entuudestaan kokemusta elintarvikealalta.

Työssä tarvitaan sekä b-ajokorttia että hygieniapassia ja myös hyvää kuntoa, sillä leipomossa työskentely on fyysistä.

Tarjoamme vaihtelevan työtehtävän perinteikkäässä yrityksessä. Palkkauksessa ja työajassa noudatetaan leipomoalan työehtosopimusta. On suositeltavaa, että sinulla on auto käytössäsi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 22.1.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.