Leipomotyöntekijä kesätöihin!
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Haemme asiakkaallemme

Leipomotyöntekijää Lahteen

Työtehtävänä on linjapakkaus, jossa tarvitaan ripeää työotetta, sillä linjasto määrää työtahdin. Hyvä fyysinen kunto ja hygieniapassi ovat vaatimuksena työskentelylle. Tärkeintä on kyky omaksua asioita nopeasti ja työskennellä tarkasti myös kiireen keskellä. Kokemus elintarvikealasta tai muulla alalla linjastossa työskentelystä katsotaan eduksi. 

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta mahdollisuuksien mukaan tarjolla voi olla myös viikonloppuvuoroja. Leipomossa tehdään töitä ympäri vuorokauden, mutta pakkauslinjastolla töitä on yleensä aamu-, päivä- tai iltavuorossa. Palkkaus menee leipomoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443979
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti