(Poistunut julkaisusta)

Leipomotyöntekijä Kauppahuone Suloiset Oy:lle Auraan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

”Kauppahuone Suloiset Oy on vuonna 1998 perustettu tuoreita gluteenittomia tuotteita valmistava perheyritys Aurassa. Leipomossamme valmistetaan perinteisellä tavalla käsityönä ainoastaan gluteenittomia tuotteita. Taikinoihimme ei näin ollen pääse hitustakaan gluteenipitoista viljaa. Kaikki tuotteemme ovat keliaakikoille täysin turvallisia.”

 

Haemme nyt asiakkaallemme Kauppahuone Suloiset Oy:lle reipasta leipomotyöntekijää Auraan. Työtehtäviin kuuluvat kaikki leipomon tuotantoon ja pakkaamiseen liittyvät tehtävät. Leipomotuotteina toimivat gluteenittomat leivät, einestuotteet, kausituotteet, pikkumakeat ja sipsit. Tuotteet valmistetaan perinteisesti käsityönä, joten arvostamme kädentaitoja.

Työajat ovat arkisin 6.00-14.00. Työt alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Nyt on hyvä mahdollisuus saada kesätyö ja kerryttää alan työkokemusta laadukkaiden tuotteiden sekä pienen, mutta ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön parissa. Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

 

Toivomme hakijoiltamme:

  • Työtehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aikaisempaa leipomoalan työkokemusta
  • Hygieniapassia
  • Ajokorttia
  • Yhteistyötaitoja ja joustavuutta
  • Motivaatiota ja reipasta mieltä

 

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus! Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi, 040 621 6202, arkisin klo 9-15. Hae paikkaa viimeistään 12.5.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.