Leipomosiivoojia Nurmekseen
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän matkaan kohti parempaa huomista ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI NURMEKSEEN

 

Meillä on tarjolla vakituinen pesti leipomon puhdistustöiden parissa. Tehtäviin kuuluu tuotannon puolella koneiden, lattioiden ja muiden pintojen päivittäisestä puhtaudesta huolehtiminen. Työ on fyysistä sisältäen koneiden nostelua, siirtelyä ja pesemistä. Koska tiloissa valmistetaan elintarvikkeita, ovat siistit pinnat ja tilat ensiluokkaisen tärkeitä. Tule siis meille tekemään oikeasti merkityksellistä työtä ja ilahduttamaan asiakkaitamme priimalla työn jäljellä!

 

Milloin tarvitsemme työpanostasi? Kohteessa työskennellään maanantain ja lauantain välillä, ilta-/yöaikaan. Pestin ollessa kokoaikainen työaika on 7,5h päivää kohden eli täydet 37,5h viikossa.

 

Mitä toivomme sinulta? Ehdottomasti aikaisempi siivouskokemus on eduksesi, mutta reipas asenne on se, mikä meillä ratkaisee. Perehdytämme ja opastamme sinut huolellisesti työn saloihin eli ei hätää!  Tarkkuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa - työnjälki on ykkös prioriteetti! Toivomme, että sinulta löytyy paljon positiivista palveluasennetta eli hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdottoman tärkeää meille.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Vakituisen työn, kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhösi! Sinulla on myös mahdollisuudet kehittyä siivousalan ammattilaiseksi - haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Sinua varten ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

 

Me odotamme hakemustasi jo innolla, joten kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin seikka, kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot