(Poistunut julkaisusta)

Leipomosiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Pidätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä? Olisitko sinä etsimämme siivooja mielenkiintoiseen työympäristöön?

Haemme nyt LEIPOMOSIIVOOJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelu- ja elintarvikealalla ja heillä on nyt tarjolla kokemusta vaativia leipomosiivoojan työtehtäviä Mikkelissä. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kokemusta siivouskoneista. Työtä tehdään arki-iltaisin joko klo 12–19 tai klo 16–23. Työtehtäviin kuuluu tiskausta sekä tuotantotilojen siivoamista. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Eduksi katsomme laitos- tai toimitilahuoltajan koulutuksen sekä hygieniapassin. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työhön valittavan henkilön on toimitettava salmonellatodistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaamme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätietoa voit kysyä Johanna Finströmiltä: johanna.finstrom@personalhuset-sg.com

Tiesitkö, että meillä on tarjolla hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi