(Poistunut julkaisusta)

Leipomomyymälätyöntekijä, Vaasan Oy, Kiiminki Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Etsimme Vaasan Oy:lle Oulun Kiimingissä sijaitsevaan leipomomyymälään asiakaspalveluhenkistä ja työhön tarttuvaa

LEIPOMOMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Leipomomyymälätyöntekijän työnkuvaan kuuluu kodikkaan lämmintunnelmaisessa leipomomyymälässä myyntityö ja asiakaspalvelu sekä herkullisten leivonnaisten, maistuvien leipien ja muiden tuoretuotteiden uunissa paistamista ja esillepanoa. Työtehtäviin kuuluu myös tuotteiden hyllytystä ja pakkausta sekä myymälän puhtaanapidon tehtäviä. Työssä olet pääosassa miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa asiakkaalle ja työssä menestyminen vaatii tietysti oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työvuorot ovat arkipäivisin ja lauantaisin noin klo 6-17 välillä. Palkkaus elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden tes:sin mukainen (alkaen 11,64€/h). Aloitus heti kun sopiva henkilö löytyy. Työpäiviä on alkuun ja loma-aikoina noin 3 - 4 vuoroa viikossa ja jatkuu vähintään syksyyn asti, mahdollisesti 31.12.2019 saakka. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn
- Iloista asiakaspalveluasennetta
- Mahdollisuutta sitoutua työhön vähintään kesän loppuun asti
- Salmonellatodistuksen ja hygieniapassin hankkimista


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työympäristön ja mahtavan työporukan tuen
- Mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan ammattilaiseksi
- StaffPointin henkilöstöedut


Arvostamme

- Kokemusta elintarvikkeiden kanssa työskentelystä
- Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi