(Poistunut julkaisusta)

Leipomomyymälätyöntekijä, Vaasan Oy, Kiiminki Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019
Etsimme Vaasan Oy:lle Oulun Kiimingissä sijaitsevaan leipomomyymälään reipasta ja tuoreutta arvostavaa

Leipomomyymälätyöntekijä

Leipomomyymälätyöntekijän työnkuvaan kuuluu kodikkaan lämmintunnelmaisessa leipomomyymälässä myyntityö ja asiakaspalvelu sekä herkullisten leivonnaisten, maistuvien leipien ja muiden tuoretuotteiden uunissa paistamista ja esillepanoa. Työtehtäviin kuuluu myös tuotteiden hyllytystä ja pakkausta sekä myymälän puhtaanapito tehtäviä. Työssä olet pääosassa miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa asiakkaalle ja työssä menestyminen vaatii tietysti oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työvuorot ovat pääasiallisesti lauantaisin klo 6.00 - 14.00 tai klo 8.00 - 16.00 välillä. Palkkaus elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen. Aloitus viimeistään viikolla 7-8, mutta aikaisempi aloitus myös mahdollista. Työtunteja on 5h/viikossa. Kesällä työtunteja on enemmän. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 saakka. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn
- Iloista asiakaspalveluasennetta
- Mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa
- Salmonellatodistuksen ja hygieniapassin


Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan ammattilaiseksi
- StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saana Wright
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78815903
saana.wright@staffpoint.fi