(Poistunut julkaisusta)

Leipomomyymälätyöntekijä, Lantmännen, Hyvinkää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019
Etsimme Lantmännen Unibaken Leipämö-paistopisteeseen K-Citymarket Hyvinkäälle paistopistetuotteiden paistamisesta, esillelaitosta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta reipasta työntekijää.

Leipomomyymälän työntekijän työnkuvaan kuuluu kodikkaan lämmintunnelmaisessa leivintuvassa herkullisten leivonnaisten, maistuvien leipien ja muiden tuoretuotteiden käsittelyä, muokkaamista ja paistamista sekä esillelaittoa. Työssä olet pääosassa miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa asiakkaalle ja työssä menestyminen vaatii tietysti oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan maanantaista sunnuntaihin noin klo 6:30 - 18:00 väliselle ajalle. Palkkaus on elintarvikealan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen (alk. 11,64€/h). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä on tarjolla noin 10 tuntia/viikko.


Edellytämme sinulta

- Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn
- Ystävällisyyttä ja hymyä myös kiireen keskellä
- Ammattimaista otetta työtehtäviin, vastuunottokykyä ja luotettavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina
- Salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan ammattilaiseksi
- Tehdä töitä joustavasti
- Hakijan työtaustasta riippuen, mahdollisuuden työskennellä keikkaluontoisesti myös muissa asiakasyrityksissä
- StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Saana Wright
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78815903
saana.wright@staffpoint.fi