(Poistunut julkaisusta)

Leipomoesimies Ullan Pakariin Poriin
Ullan Pakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Oletko kiinnostunut leipomon työtehtävistä ja esimiesroolista? Nautitko tekemisen meiningistä ja siitä, että näet työssäsi kättesi jäljen? Lue siinä tapauksessa lisää tästä tarjolla olevasta työtehtävästä!

Haemme Ullan Pakarin Porin leipomoon tuotantoon osallistuvaa

leipomoesimiestä

kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään.

Vastaat leipomon päivittäisestä esimiestyöstä osallistuen myös leipomon tuotannon päivittäisiin työtehtäviin.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista monipuolisista leipomon työtehtävistä. Voit olla taustaltasi myös esimerkiksi kokki, restonomi tai elintarvikealan työntekijä. Olet kenties jo toiminut työnjohdollisissa tehtävissä ja omaat esimerkiksi leipomo-, elintarvikealan tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen työtehtäviisi ja autamme sinut mielellämme työssä alkuun. Haluamme onnistua yhdessä! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa, hallitset myös yleisimmät toimisto-ohjelmat (MS Office).

Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava, toimeen tarttuva, itseohjautuva ja monipuolisesta sekä ripeätahtisesta työstä pitävä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä! Et pelkää fyysistä työtä ja nautit iloisesta tekemisen meiningistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa ja ideoida uutta. Kirsikkana kakun päällä tai rusinana pullassa on iloinen ja rempseä työporukkamme!

Haluaisitko liittyä osaavaan joukkoomme?

Kiinnostuitko? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.11. mennessä. Työ alkaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Baronalla Kati Blinnikalta gsm 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten to 29.10. klo 9-11 välisenä aikana.