Leipomoapulaisia Heinolaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt reippaalla asenteella varustettuja pakkaajia ja leipomoapulaisia asiakasyrityksellemme Heinolaan. Työtehtävinä on laajasti erilaisia pakkaustehtäviä. Työ on osa-aikaista, ja työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaansa aina täysistä työviikoista yksittäisiin työvuoroihin saakka.Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 6-22 välillä.

Aamuvuoroon sinun on mahdollista päästä myös julkisilla, mutta oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Vaatimukset

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä emme odota. Reipas ja motivoitunut asenne kantavat tässä työssä pitkälle. Työssä pääset tekemään konkreettisesti käsin erilaisia leipomon tehtäviä, ja arvostamme itseohjautuvaa ja joustavaa henkilöä. 

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös hygieniapassi katsotaan selkeäksi eduksi. 

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 arkisin klo 9-15, jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot