Leipomoapulainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

LEIPOMOAPULAINEN

Haemme nyt reippaita ja motivoituneita leipomoapulaisia asiakkaallemme Villähteelle ja Heinolaan. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin leipomon tehtäviin, esim. pakkaamo- ja lähettämötyöskentelyyn, paistamiseen, leipomiseen sekä muihin aputehtäviin. Työt ovat keikkaluonteisia, mutta hyvälle tekijälle vuoroja voisi olla tarjolla enemmänkin!

Vaatimukset

Tähän tehtävään emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, vaan asenne ratkaisee. Hygieniapassi sinulla olisi hyvä olla suoritettuna. Lisäksi katsomme eduksi myös oman auton työmatkojen kulkemista varten, sillä työvuorot saattavat alkaa aikaisin aamulla tai päättyä myöhään illalla.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Muuta

Täytä hakemus pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463770
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Sysmä