(Poistunut julkaisusta)

Leipomoapulainen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt reippaita ja motivoituneita leipomoapulaisia useampaan eri kohteeseen Päijät-Hämeen alueelle. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin leipomon tehtäviin, esim. pakkaamo- ja lähettämötyöskentelyyn, paistamiseen, leipomiseen sekä muihin aputehtäviin. Työt ovat keikkaluonteisia, mutta hyvälle tekijälle vuoroja voisi olla tarjolla enemmänkin!

Vaatimukset

Tähän tehtävään emme vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta, vaan asenne ratkaisee. Tämä työ sopiikin hyvin esimerkiksi toisen työn, opintojen tai välivuoden oheen. Hygieniapassi sinulla olisi hyvä olla suoritettuna. Lisäksi katsomme eduksi myös oman auton työmatkojen kulkemista varten, sillä työvuorot saattavat alkaa aikaisin aamulla tai päättyä myöhään illalla.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.